Tradizioni Italiane

În Italia tradiţia variază de la regiune la regiune, insă esenţa rămâne aceeaşi: familia şi mâncarea sunt fundamentale pentru o viaţă lungă şi fericită!
Noi reprezentăm câteva dintre aceste tradiţii creând cu simplicitate, atenţie, dedicare şi multă dragoste toate felurile de mâncare pe care le facem.

Fiecare aspect al mâncării este legat de istoria şi cultura locurilor.
Cultura gastronomică italiană este fondată pe diverse resurse agricole ale teritoriului înconjurat de marea Mediterană.
Mâncarea este un pion principal ce a creat o identitate specifică Italiei, o identitate gustoasă şi unică în lume!

Faină, apă, drojdie combinate împreună şi magia se crează: o roată de aluat divină!

Însă magia deabea începe când punem deasupra roşii proaspăt mărunţite făcute pastă, după care aşezăm deasupra mezeluri şi brânzeturi originale, şi o coacem în cuptor, pe vatră, exact atât cât trebuie … şi cum trebuie! Mirosul îmbietor de pâine abea scoasă din cuptor combinat cu aroma de roşii şi busuioc proaspăt te ispitesc să o încerci deîndată.

Culorile aprinse şi jucăuse din farfurie te incântă iar gustul te cuprinde încet şi te transportă pe meleaguri calde înconjurate de mare.

Mai apoi, deschizând ochii vezi ambientul familiar ce îl oferă micul nostru restaurant care completează în mod fundamental toată experienţa pe care pizza noastră autentic italiană ţi-o oferă.

 Din care pizza vrei sa gusti azi? 

Sau poate ai chef de altceva din meniul nostru?  

Comanda cu ridicare personala la numarul:

0770 315 889

Tot ceea ce ţine de experienţa culinară de la noi este gândit şi implementat conform tradiţiilor şi filozofiei italiene de a degusta mâncarea şi nu doar de a mânca pentru a avea stomacul plin. De aceea este foarte important pentru noi ca atunci când iei loc în micul nostru restaurant să îţi servim preparatele proaspăt făcute, fie că ne referim la pizza tocmai scoasă din cuptor, la pastele fierte pe loc ori la legumele feliate şi asezonate în momentul în care le aşezăm în farfuria ta.

Compromisul nu îşi are locul aici!

Aici este locul mâncării autentice italiene, al respectului pentru reţetele noastre, personalitatea locului şi al bunului gust!

Te invităm să consulţi meniul nostru fie cu un click pe poză, fie poziţionând cursorul pe bara meniului nostru, sus în pagină. 

Fiecare pagină este dedicată unei categorii de preparate, conform titlului acesteia. Vă rugăm sa consulţi meniul cu atenţie şi, dacă aveţi întrebări referitoare la alergeni să le adresaţi înainte de a comanda şi consuma produsele noastre fie telefonic fie în restaurantul nostru, deoarece acestea pot conţine urme de produse alergenice datorită contaminării încrucişate cauzată fie de combinaţiile de ingrediente sau de procedurile de depozitare şi manipulare a acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru consecinţele consumului produselor noastre cu conţinutul de alergeni în diferite grade.
Vă mulţumim pentru atenţie şi întelegere!

Testimoniale

Ce spun clienţii noştri:

Felicitări

Pizza cum rar găsești prin oraș, ingrediente proaspete, aluat corect. Servire super și atmosferă prietenoasă!!

Andrei

“Perfect”

Oameni faini, pizza bună…ce altceva îţi mai trebuie?!?

Corina

Excelent!”

Mmmm… Cea mai bună pizza dintre cele mai bune pizze din lume!!!!”

Andreea

“Cea mai cea

Cel mai bun loc de a mânca o pizza din oras!!!

Dan