“Pizza Cu Drag” 


“Pizza cu Drag” e mai mult decat un slogan. Este un mod unic de a crea acest faimos disc de aluat plin de savoare, şi, pentru noi aici la Il Classico este un stil de viaţă.

Aici lucrurile sunt bine făcute până la capăt, respectând reţeta tradiţională, fără nici un compromis, după cum şi dragostea ne învaţă. Încrederea de a avea un produs autentic care respectă tradiţia italiană şi modul nostru familiar de a relaţiona sunt elementele esenţiale care ne ajuta să creăm, în fiecare zi, atmosfera care diferenţiază micul nostru restaurant. Când am creat această poveste am avut ca obiectiv să vă servim o pizza cu adevarat italiană, într-un ambient comfortabil şi dragut, care te face să te simţi acasă şi te poartă cu gândul la meleaguri pline de măslini şi lămâi, de oameni gălăgiosi, ospitalieri, şi de specialităţi savuroase. 

“Cu drag” pentru ca asta însumează toate principiile care sunt atât de importante pentru noi fondatorii Il Classico şi pe care încercăm să le implementăm zi de zi, în fiecare părticică din restaurantul nostru, fie prin mâncarea pe care o facem fie prin relaţia cu clientul şi atmosfera pe care o creăm. Respectul, dragostea, bunătatea, atenţia, pozitivitatea, corectitudinea, încrederea şi responsabilitatea sunt esenţiale pentru noi şi pentru bunul mers al lucrurilor în restaurantul nostru!

Respect

pentru oameni, pentru munca lor şi pentru felul lor de a fi, indiferent de cum sunt acestia, nu e treaba noastră să-i judecăm. Respect pentru noi şi modul nostru de a face lucrurile şi de a gestiona această afacere, pentru importanţa pe care o dăm tradiţiei şi autenticului italian şi pentru efortul de a păstra un nivel calitativ înalt al produsului nostru.

Dragoste 

pentru ceea ce am creat, pentru ceea ce facem şi pentru cum facem asta în fiecare zi. Dragoste pentru oamenii din jurul nostru, pentru clienţii noştri mici sau mari, fiecare cu o altă poveste, cu o alta zi, cu un alt zâmbet şi cu alte idei, fiecare cu personalitatea lui, fiecare apreciat pentru cum este şi nu cine sau ce este!

Bunătate

pentru că a fi bun este mai mult decât o filozofie pentru noi, este esenţa sufletului nostru iar restul sunt doar alegerile minţi.

Atenţie

pentru fiecare piesă a acestui “joc”, pentru fiecare om în parte, pentru fiecare idee deoarece fiecare din noi este diferit, fiecare proces are nevoile lui, fiecare creaţie are cerinţe proprii iar noi suntem aici pentru a acţiona în consecinţă.

Pozitivitate

pentru că alegem să vedem părţile bune a lucrurilor, a întâmplărilor, a oamenilor. Nu, nu pentru că suntem nebuni ci pentru că e ceea ce ne pune zâmbetul pe buze chiar şi atunci când suntem obosiţi, e ceea ce ne ridică moralul chiar şi atunci când exista rea intenţie, e ceea ce ne reaminteşte să continuăm cu drag chiar şi atunci când am avut o zi proastă.

Corectitudine

pentru că pentru noi este mai mult decat o atitudine, e important să fim oneşti şi sinceri şi la fel de important să primit aceaşi de la oamenii care ne trec pragul.

Încredere

pentru că aceasta înseamnă siguranţă de sine dar şi credinţă, iar prin prisma acestui aspect noi ne-am pus toată energia şi tot sufletul în această afacere şi în oamenii cu şi pentru care lucrăm. 

Responsabilitate

pentru că aceasta este esenţială pentru a fi corect şi de încredere şi pentru că e important să ne însuşim până la capăt experienţa pe care o creăm clientului la Il Classico, indiferent de natura acesteia, luând bineinţeles în considerare că este o afacere de familie implementată de oameni cu dorinţe, viziuni, personalităţi şi idei diverse, pentru oameni atât de diferiti unul de altul!

Noi oferim un produs de calitate şi autentic însă calitatea nu se vinde singură şi noi ştim asta, astfel încât încercăm să oferim satisfacţie clienţilor noştrii nu doar prin intermediul produsului ci şi creând o experienţă educativă despre pizza. Educaţia gastronomică despre pizza trece în primul rând în revistă ingredientele, procesele şi modul de a degusta iar scopul nostru este de a demonstra că pizza noastră nu este un fast food, ci este un fel principal de mâncare, ce denotă eleganţă care merită respect şi trebuie tratat ca atare. Este o mică bătălie a noastră însă suntem siguri că cine încearcă pizza noastră în autenticitatea ei originală va rămâne plăcut surprins şi nu se va sătura niciodată să o mănânce, având la purtător totodată şi informaţiile care ii trebuiesc pentru a degusta o adevarată pizza italiană.