Ne petrecem o foarte mare parte a zilelor (exceptand Luni) in micul nostru colt de rai cu aroma de pizza, incercand, cu drag, sa fim cat mai amabili, cat mai draguti, cat mai servialbil si cat mai atenti la toti cei care ne calca pragul.

Acest restaurant s-a nascut din, si cu dragoste si drag. S-a nascut ca afacere de familie in cadrul caruia lucreaza o mica familie (pe bune, sot sotie, fratele sotiei si bucatareasa bunica care ne-a adoptat 😛 ), care dau zilnic sufletul, energia, munca si determinarea pentru a crea o atmosfera calda si prietenoasa “de acasa” si un produs excelent calitativ si autentic italian, fara compromisuri.

Il Classico s-a nascut din, si cu dragoste si drag, pentru familie, pentru momente mici si importante, pentru zile fericite, pentru inimi mari si calde, pentru prieteni noi, pentru persoane simple si educate, pentru oameni faini si iubareti, pentru artisti sofisticati si inimosi, pentru toti aceia care respecta autenticitatea si o sustin (in loc sa dea cu pietre pentru ca nu o inteleg).

Noi dam ce avem, in fiecare zi pentru a crea o atmosfera calda, simpla, de bunatate si familie, cu o servire rapida si prietenoasa, pastrand autenticitatea si originalitatea produsului nostru. Noi dorim sa va oferim mereu o servire “ca afara”, cu amabilitate si informatii legate de meniul nostru, respectand cateva reguli de baza “ca afara”.

Nu, nu incercam sa va invatam ce e pizza, sa va explicam cum se face exact, sa va “certam” pentru gusturile si alegerile voastre ori sa ne credem mai buni si mai invatati, noi incercam doar sa va oferim aceasi experienta pe care orice restaurant decent din strainatate v-o ofera: sa va explicam si argumentam meniul si filozofia noastra, in timp ce va ajutam sa alegeti exact gusturile care va plac la mancare.

Da, modul in care va oferim experienta este personal si personalizat, este specific si nu putem scoate din ecuatia generala circumstantele si caracterul nostru si al vostru dragilor.

Elogiem lumea occidentala unde ne petrecem vacantele si ne simtitm rasfatati in restaurantele lor insa la noi acasa nu vrem a oferi nici macar un minut din viata noastra atunci cand cineva doreste (o nebunie in aceasta industrie) sa prezinte factorii de diversitate si autenticitate ale restaurantului, ori argumente pentru filozofia practicata.

Bucurati-va de “calatoria” pe care o puteti experimenta prin intermediul persoanelor pe care le intalniti in viata voastra, in fiecare zi si in fiecare situatie, fie ca e a asculta filozofia unei “calatorii culinare”, ca si la noi ori in un alt restauran dispus sa vi-o ofere, fie ca este vorba despre orice alta experienta in viata ce implica atentia voastra pentru a porni la drum!

Noi promovam mancatul cu intentie: a te bucura de mancare nu mancatul pentru a avea doar stomacul plin; a degusta si aprecia fiecare gust, indiferent de e nou sau vechi, de e bun ori nu-i pe placul nostru; a lua loc la masa cu atentie si intentie pentru persoana cu care suntem si pentru mancarea si savoarea ce o gustam.

Restaurantul nostru de familie s-a nascut din, si cu dragoste si drag si traieste cu pasiune si intentie, cu si din dragoste, in fiecare zi!