“Pizza cu Drag” e mai mult decat un slogan.

Este un mod unic de a crea acest faimos disc de aluat plin de savoare, şi, pentru noi aici la Il Classico este un stil de viaţă.
Aici lucrurile sunt bine făcute până la capăt, respectând reţeta tradiţională, fără nici un compromis, după cum şi dragostea ne învaţă. Încrederea de a avea un produs autentic care respectă tradiţia italiană şi modul nostru familiar de a relaţiona sunt elementele esenţiale care ne ajuta să creăm, în fiecare zi, atmosfera care diferenţiază micul nostru restaurant. Când am creat această poveste am avut ca obiectiv să vă servim o pizza cu adevarat italiană, într-un ambient comfortabil şi dragut, care te face să te simţi acasă şi te poartă cu gândul la meleaguri pline de măslini şi lămâi, de oameni gălăgiosi, ospitalieri, şi de specialităţi savuroase. 

“Cu drag” pentru ca asta însumează toate principiile care sunt atât de importante pentru noi fondatorii Il Classico şi pe care încercăm să le implementăm zi de zi, în fiecare părticică din restaurantul nostru, fie prin mâncarea pe care o facem fie prin relaţia cu clientul şi atmosfera pe care o creăm. Respectul, dragostea, bunătatea, atenţia, pozitivitatea, corectitudinea, încrederea şi responsabilitatea sunt esenţiale pentru noi şi pentru bunul mers al lucrurilor în restaurantul nostru!

Filozofia “cu drag” o gasiti in detaliu aici: http://ilclassicopizza.ro/filozofia-cu-drag/