Calitatea ingredientelor e data de foarte multe ori si de prospetimea acestora. Pizza noastra autentica italiana are ca baza rosii naturale 🍅, decojite, maruntite si facute pasta (proces realizat o data la cateva ore). Da, ele sunt rosii nefierte, nu sos de rosii, bulion ori alte artificii.
🍅🍅🍅🍅Rosiile astea fac pizza foarte suculenta si complementeaza gusturile ingredientelor cu care decoram pizza de obicei… asta daca nu cumva e o pizza alba 😛 😁

Pizza alba e si ea la fel de speciala: are un pat delicios de mozzarella iar la baza nu are rosiile proaspete de care spuneam mai sus, de unde si numele de alba 🙂 Culoarea o da mozzarella ce invaluie blatul, in nici un caz smantana sau alte ingrediente de acest gen.

Cateva ingrediente din meniul nostru se combina perfect cu pizza alba, ca de exemplu pancetta arrotolata si mortadella Bologna IGP. Si in acelasi fel cateva branzeturi se combina de minune cu aceste mezeluri: Parmigiano Reggiano 24 luni si Pecorino Romano DOP.

Sa mai zicem ceva de otetul balsamic de Modena IGP? :P🤤😲🤤

Va lasam sa va imaginati voi gustul pizzelor astora, iar daca nu vreti doar sa visati va asteptam la noi in restaurant sa le gustati! 🤪🥰😎