Erau zile nebune, interesante si magice, putin zis… Eram zapaciti si parca orbi de atata drag. Am decis ca suntem atat de pregatiti si vrem sa ne petrecem tot timpul impreuna, si am pornit in cautarea visului. Nu stiam cum are sa arate. Nu stiam cum are sa fie. Nu stiam daca ne vom suporta. Nu stiam daca facem bine. Stiam doar ca dragostea e mai presus de tot si toate. Si ca o sa ne ghideze si o sa ne inspire sa transformam dorinta in realitate zilnica.

Si am pornit la drum. Am calatorit. Am vorbit. Am gustat. Am intrebat. Am vizitat. Am discutat. Am asteptat. Am mai mancat. Am mai cautat. Am visat. Am descoperit. Am invatat. Am practicat si … am inceput!

Am gasit locul perfect pentru a crea cea mai gustoasa poveste de dragoste! Un loc retras, departe de fitele din centru, destul de mic incat sa il putem gestiona personal si destul de mare incat sa servim noi exact cati oameni putem fizic sa servim. O locatie ciudata, nu in buricul targului, nu la strada principala, nu cu parcare, nu cu terasa interioara si gradina mare, nu cu multe sanse si nu cu prea multe posibilitati. Contrar tuturor opiniilor si sfaturilor, am gasit un colt pe care il puteam transforma intr-o mica particica din noi si din Italia. Si ne-am pus pe treaba fara sa ne bazam reputatia pe nimeni altcineva decat pe noi insine, lucrand zilnic 16 ore pe zi, impreuna ca o familie adevarata.

Da, restaurantul nostru este mic insa incap destule suflete calde si stomacuri goale, exact atatea catora le face placere sa vina la noi “acasa”!

Da, restaurantul nostru este uneori plin si nu avem mese pentru dorintele si cerintele fiecaruia, insa cu multa vointa si amabilitate din partea noastra si rabdare si intelegere din partea voastra, gasim mereu solutii care sa acomodeze pretentiile solicitate. 🙂

Da, e mai bine sa rezervati din timp pentru a lua masa in restaurantul nostru, deoarece nu stim niciodata si nu putem prevedea cand are sa fie plin ochi, iar noi avem un numar fix de locuri, fara posibilitatea de a aseza persoane in plus fata de ceea ce va comunicam.

Da, restaurantul nostru este mic si nu putem onora rezervari pentru un numar mai mare de 12 persoane, deoarece ne dorim ca fiecare persoana care serveste masa la noi sa traiasca o experienta frumoasa si nu sa fie inghesuit ori nemultumit de spatiu si timpii de servire.

Da, ne mandrim ca restaurantul nostru este un mic colt autentic de Italia, unde ne straduim mereu sa va servim cu prietenie si afetiune, intr-un timp eficace, atat daca luati masa la noi ori daca ne sunati sa comandati pentru pachet.

Si DA, avem cei mai faini clienti din lume! Am zis! 😍🤩💚