Noua noastra vedeta la paste este Nduja`. 🌶🌶🌶
Acest salam “sarac”, moale, usor tartinabiil si foarte picant apartine traditiei unei zone geografice specifice: Calabria.

Nduja` se prepara mereu artizanal, indesat in intestin natural, cu carnuri grase si o parte de carne slaba de porc, ficatei si plaman de porc, sare, seminte de fenicul, piper si faimosul lor pepperoncino uscat natural la soare (atat pulbere cat si pepperoncino usor maruntit). 🍝

Ce e special si diferit la acest salam este ca, desi e stagionat intre 6 luni si un an acesta ramane mereu moale si tartinabil, perfect pentru a fi gatit intr-o tigaie cu rosii proaspete si niste busuioc. Al nostru nduja` vine direct din Calabria, de la Nasu`, si e facut de mana cu dibacie de artizani locali calabrezi.

Pentru un pranz de la birou sau pentru o seara relaxanta (ideal cu ceva grade in minus 😛 ) pastele cu Nduja` vor “trezii” focul in voi 😛 🔥 😄😎

P.S Nu este unica noutate in meniul nostru de paste, dar ca sa va convingeti va trebui sa veniti la noi sa le vedeti / gustati 😀