“Dar, de ce iti place toamna, dragule?🍁🍂🏵️

🌾Pentru ca insumeaza toate sentimentele intr-un singur anotimp. Pentru ca ploua ca si ochii nostri cateodata, si nu doar de tristete.
Pentru ca e vant, ca si furia corpului nostru. Pentru ca e cald atunci cand nu te astepti sa fie, ca si in sufletul nostru. Pentru ca e ceata, ca si cum e uneori in creierul nostru. Pentru ca o zi cu soare e la fel ca o zi plina de zambetele noastre. Pentru ca atunci cand te astepti la frig se face cald deodata, ca si in relatiile noastre. Pentru ca culorile sunt incredibile si nubraman la fel in nici o zi. Pentru ca miresmele sunt interesante daca te opresti sa le simti, ca si in zilele noastre. Pentru ca natura devine o scena de teatru cu plante vii si pe moarte, la fel ca intre noi oameni frumosi si oameni cu uscaciuni. Pentru ca toamna face ca lumea sa devina mai lenta dar nimic nu opreste lumea in loc, ca si in momentele noastre fie de fericire fie de tristete. Pentru ca zilele astea de ceata cu soare si niste nori negri fac roadele pamantului gustoase si ne fac cadou arome si licori deosebite… “

Si pentru ca noi toamna devenim creativi, am adaugat cateva pizza noi in meniu.
Incepem cu o pizza in culorile si gustul toamnei:

🍕Pizza Sfiziosa

Blatul nostru bine ingrijit si dospit e aromatizat cu un pat suculent de rosii naturale, nefierte, facute pasta. Asezam cu indemanare salamul italian stagionat cateva luni cu ceapa rosie dulceaga caramelizata si asezonam cu mozzarella proaspata fiordilatte DOP si pecorino romano DOP, dupa care bagam pizza in cuptor, pe vatra, sa se coaca… exact ca la carte.

Simpla, savuroasa si interesanta. Exact ca o zi de toamna🍁!

“… Dar, dragule, de ce crezi ca doar toamna insumeaza toate sentimentele?
Pentru ca toamna e exact ca in viata noastra. Iar eu nu am trait niciodata o toamna mai frumoasa ca asta!”🍂🍃🎋